Tarjoukset

Befoli poretabletti kolme kahden hinnalla

Multi B +C–vitamiini-hivenainevalmiste jokaiseen päivään

BEFOLI®-pore on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön turvaamaan välttämättömien vesiliukoisten B- ja C-vitamiinien sekä tärkeimpien kivennäis- ja hivenaineiden saantia. BEFOLI-poretabletti sisältää 8 B-vitamiinia, C-vitamiinia sekä kalsiumia, magnesiumia, sinkkiä ja kromia, joilla on monia terveysvaikutuksia.

B-vitamiinit ovat välttämättömiä terveydelle, psyykkiselle hyvinvoinnille ja jaksamiselle. Niitä tarvitaan elimistössä edistämään normaalia aineenvaihduntaa (B1, B2, B3, B5, B6, B12 ja biotiini), jossa muodostuu elimistön tarvitsemaa energiaa ja elintärkeitä yhdisteitä. B12-vitamiini ja folaatti edistävät veren ja punasolujen muodostusta.  Osa B-vitamiineista (B1, B2, B3, B5, B6, B12) edistää hermoston normaalia toimintaa ja osa edistää myös normaaleja psykologisia toimintoja (B1, B6, B3, B12). B3 (niasiini) ja biotiini edesauttavat lisäksi ihon pysymistä normaalina.

B-vitamiinit (B2, B3, B6, B5, B12, folaatti) auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.

C-vitamiini on elimistössä antioksidantti, mikä edistää solujen suojaamista hapetusstressiltä. Vitamiini edesauttaa kollageenin (tukikudoksen) muodostumista verisuonten, luuston, ruston, ikenien, ihon ja hampaiden normaalia toimintaa varten. C-vitamiinia kannattaa nauttia, jos altistuu stressille, rasitukselle tai tupakoi, sillä C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumista sekä edistää hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja. Liikuntaa ja urheilijoille C-vitamiinista on hyötyä, koska C-vitamiini edesauttaa immuunijärjestelmän normaali toimintaa raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen.

Vastustuskykyyn vaikuttaa C-vitamin lisäksi sinkki, joka myös C-vitamiinin tavoin edistää immuunijärjestelmän (puolustusjärjestelmä bakteereita ja viruksia vastaan) normaalia toimintaa.

Kromi edistää veren glukoositasojen pysymistä normaalina.

KOOSTUMUS
1 poretabletti sisältää:

 • B1-vitamiinia 18 mg
 • B2-vitamiinia 18 mg
 • Niasiinia 18 mg
 • Pantoteenihappoa  18 mg
 • B6-vitamiinia 13 mg
 • B12-vitamiinia 5 µg
 • Foolihappoa 330 µg
 • Biotiinia 150 µg
 • C-vitamiinia 500 mg
 • Kalsiumia 100 mg
 • Magnesiumia 100 mg
 • Sinkkiä 7,5 mg
 • Kromia 25  µg

ERITYISTÄ
Ei sisällä sokeria, laktoosia, gluteenia, aspartaamia.
Makeutettu mannitolilla ja syklamaatilla, appelsiinin makuinen.
Saatavana apteekeista.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

ANNOSTUS
1 poretabletti päivässä. Tabletin annetaan liueta lasilliseen vettä, joka nautitaan.

PAKKAUSKOKO
20 poretablettia

20 poretablettia

17,04 / 3x20 poretablettia (norm. 8,52 / 20 poretablettia)

Sana-Sol kampanjapakkaus 500+500 ml

Epämiellyttävän makuiset tabletit ja kapselit sekä vaikeus niellä tabletteja saattavat rajoittaa vitamiini- ja kivennäisainelisien käyttöä. Olemme tehneet asialle jotain!

Hyvänmakuinen ravintolisä

Mauton tai epämiellyttävän makuinen ravintolisätabletti saattaa olla monelle ylipääsemätön, ravintolisien käyttöä rajoittava asia, vaikka tuotetta muuten voisikin käyttää. Tämä saattaa johtaa myös vitamiinien riittämättömään saantiin tilanteissa, joissa tarvetta ravintolisän käytölle olisi. Samalla menetetään myös ravintolisien terveyttä edistävät vaikutukset.

Hyvänmakuiset Sana-sol tuotteet

Sana-solille tuotteiden jatkuva kehittäminen on tärkeää. Haluamme tarjota tuotteita, jotka vastaavat käyttäjien tarpeita ja toiveita. Tiedämme, kuinka tärkeää ravintolisien helppo – ja miellyttävä käyttö on ja juuri siksi olemme kehittäneet useita tuotteita, joissa on tavallista parempi maku. Tämän ansiosta sinun on helpompi aloittaa ravintolisien käyttö ja ottaa se osaksi päivittäisiä rutiineja sekä nauttia vitamiinien ja kivennäisaineiden tuomista eduista entistä paremman makuisina.

Perinteisen tabletin vaihtoehdot

Monilla meistä tablettien ja pillereiden nieleminen on haastavaa. Tällaisessa tapauksessa vitamiinien ja kivennäisaineiden tulee olla helposti nautittavassa muodossa, kuten pureskeltavana tablettina, poretablettina tai nestemäisessä muodossa. Sana-sol vitamiini- ja kivennäisainevalikoimasta löydät pore- ja purutabletteja sekä nestemäisessä muodossa olevia ravintolisiä, jotka tekevät ravintolisien käytöstä miellyttävämpää.

Sana-sol tuotteet, joissa on erittäin hyvä maku:

*poretabletit: C-vitamiini (appelsiini ja mango), monivitamiini (appelsiini ja hedelmä),
*purutabletit: D-vit. 25 µg (appelsiini), D-vit. 50 µg (mustaherukka), rauta (appelsiini)
*nesteet: monivitamiini (appelsiini ja hedelmä)

Rauta

Rauta on erityisen tärkeä hivenaine elimistölle, sillä se edesauttaa normaalia punasolujen muodostumista sekä vähentää väsymystä ja uupumusta. Joissakin elämäntilanteissa raudan riittävä saaminen ravinnosta saattaa kuitenkin olla haasteellista. Monet meistä varmasti tietävät, että rautatabletit itsessään voivat olla hyvinkin epämiellyttävän makuisia. Tämän vuoksi Sana-sol on kehittänyt tuotteen, joka kattaa päivittäisen saantisuosituksen määrän rautaa, mutta maistuu hyvältä. Sana-sol Rauta purutabletti on raikkaan appelsiininmakuinen, ilman epämiellyttävää tai metallista sivumakua. Olemme itseasiassa niin varmoja sen hyvästä mausta, että olemme antaneet tuotteelle makutakuun! Tämän lisäksi tuotteen rauta on mikrokapseloitu, joka tekee tuotteesta vatsalle hellävaraisen.

D-vitamiini

D-vitamiinilla on tärkeä rooli monessa elimistön toiminnassa, erityisesti normaalin luuston ja lihastoimintojen ylläpitämisessä. Sana-sol D-vitamiini 25 mikrogrammaa on appelsiininmakuinen pureskelutabletti. Yksi tabletti sisältää 25 µg D-vitamiinia. Toinen hyvänmakuinen D-vitamiinivaihtoehto Sana-sol -sarjassa on mustaherukalta maistuva D-vitamiinipurutabletti, joka sisältää 50 µg D-vitamiinia yhdessä tabletissa. Pohjoismaissa pimeinä vuodenaikoina D-vitamiinia ei välttämättä saada tarpeeksi, jolloin miellyttävän makuinen purutabletti helpottaa turvaamaan riittävän D-vitamiinin saantia.

C-vitamiini

C-vitamiini on tunnetuin antioksidantti, joka auttaa suojelemaan soluja hapettumisstressiltä. Se myös edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa sekä raudan imeytymistä. Sana-sol -sarjasta löytyy kaksi hyvänmakuista C-vitamiiniporetablettia: appelsiininmakuinen sekä spirulinaa sisältävä mangonmakuinen poretabletti. Molemmissa poretableteissa on vahva annos, 1000 mg C-vitamiinia suositellussa päiväannoksessa. Liota yksi poretabletti lasilliseen vettä ja nauti C-vitamiini miellyttävässä, helposti nautittavassa muodossa!

Monivitamiini

Sana-sol -sarjassa on helposti nautittavia monivitamiineja sekä nestemäisessä että poremuodossa. Sana-sol monivitamiinineste sisältää 10 vitamiinia, kahtena eri makuvarianttina, tuttuna appelsiininmakuisena ja uutukaisena hedelmänmakuisena. Kokeile, kumpi on suosikkisi! Yksi lusikallinen päivässä riittää. Nesteen sijaan voit nauttia monivitamiinit myös poremuodossa. Sana-sol monivitamiiniporeissa voit valita raikkaan appelsiininmakuisen ja hedelmänmakuisen vaihtoehdon välillä. Saat 11 vitamiinia helpossa, hyvänmakuisessa muodossa!

500+500 ml

15,90 (500+500 ml) niin kauan kuin tuotteita riittää (norm. 12,04/500 ml)

Apteq Vita B12 – paremmin imeytyvä metyylikobalamiini

Apteq vita B12 metyylikobalamiini 1000µg + foolihappo on mm. ikääntyville ja kasvissyöjille kehitetty monipuolinen ravintolisä. Myös eräiden lääkkeiden käytön (metformiini ja vatsahappo lääkitys) tiedetään alentavan elimistön B12-vitamiinitasoja.

 • Metyylikobalamiini – Hyvin imeytyvä ja ravinnosta saatava, valmiiksi aktiivinen B12-vitamiinimuoto.
 • Vahva, hyvänmakuinen ja nopeavaikutteinen imeskelytabletti.
 • Lisänä foolihappo.
 • Edistää hermoston normaaleja toimintoja sekä psykologisia toimintoja
 • Edistää normaalia veren punasolujen muodostusta, immuunijärjestelmän toimintaa sekä energia-aineenvaihduntaa.
 • Auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.
 • Paras imeytyminen suun kautta limakalvoilta imeskeltynä. Pienikokoinen tabletti voidaan myös pureskella tai niellä.
 • Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.
 • Valmistettu Suomessa.

30 ja 100 tablettia

7,90 (30 tabl) ja 17,40 (100 tabl) (norm. 10,72 (30 tabl) ja 23,20 (100 tabl))

Melatonin Extra – vahva kotimainen melatoniinitabletti

Enemmän kuin melatoniini. Monipuolinen ja vahva ravintolisä, joka sisältää melatoniinin lisäksi L-teaniinia ja B6-vitamiinia.

 • Yhdistelmätuote, jossa nukahtamisajan lisäksi huomioitu unen laatu ja kehon oma melatoniinisynteesi.
 • Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittää aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia.
 • L-teaniini on unen laatua tukeva luonnollinen aminohappo.
 • B6-vitamiini osallistuu kehon luonnolliseen melatoniinisynteesiin.
 • Pienikokoinen tabletti voidaan pureskella, imeskellä tai niellä.
 • Ei eläinperäisiä ainesosia.
 • Ei sisällä laktoosia, hiivaa, gluteenia, soijaa, sokeria tai liivatetta.
 • Valmistettu Suomessa.
 • Lisätietoja

30 ja 100 tablettia

7,30 (30 tabl) ja 16,90 (100 tabl) (norm. 9,12 (30 tabl) ja 21,16 (100 tabl))

Fluzinc – Imeskeltävä sinkkitabletti flunssan hoitoon

Flunssan kestoa voi lyhentää ja oireita lievittää, jos hoidon aloittaa heti oireiden ilmaannuttua. Apteq vita Fluzinc on uusi 3 päivän tehokuuri flunssaan. Flunssan kesto lyhenee keskimäärin 7 päivästä 4 päivään ja flunssan oireet vähenevät keskimäärin 36 %.

 • 3 päivän tehokuuri flunssaan.
 • Lyhentää flunssan kestoa ja lievittää oireita.
 • Mustaherukan ja mentolin makuinen sinkki-imeskelytabletti.
 • Tehokuurin aikainen annostus on 80 milligrammaa sinkkiä vuorokaudessa, kun 1 tabletti imeskellään kahden tunnin välein hereilläoloaikana. Tällä annostuksella on tieteellisesti vahvin näyttö flunssan oireiden lievittämisestä ja flunssan keston lyhentämisestä 7 päivästä neljään.
 • Vaikuttava aine sinkkiasetaatti – tutkitusti tehokkain sinkin muoto flunssaan.
 • Ei sisällä sitruunahappoa, laktoosia, gluteenia, soijaa, sokeria tai liivatteita.
 • Valmistettu Suomessa.

24 tablettia

8,90 (norm. 11,18)